aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕλληνικό «καλωσόρισες» στον Λαΐφη!

Ελληνικό «καλωσόρισες» στον Λαΐφη!

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη ανακοίνωσε σήμερα η Σταντάρ Λιέγης. Η συμφωνία είναι για δανεισμό του διεθνή αμυντικού για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που γράψαμε χθες στην ιστοσελίδα μας, συν οψιόν αγοράς από τον σύλλογο.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της βελγικής ομάδας γίνεται μία μικρή αναφορά στο βιογραφικό του Λαΐφη και στη συνέχεια ακολουθούν δηλώσεις του τεχνικου διεθυντή, Ολιβιέ Ρενάρντ.

Untitled-1Αναλυτικά: «Η άφιξη του Λαΐφη ήταν αναγκαία, αν κρίνουμε από τη μεγάλη απουσία του Μίλος και την επιθυμία μας να δυναμώσουμε την αμυντική μας γραμμή, αφού θα συμμετάσχουμε σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League).

Θα υπάρχει ανταγωνισμός που θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ η ευελιξία και η εμπειρία που απέκτησε από νεαρή ηλικία είναι πολύ χρήσιμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο σύλλογος καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ