aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕλεύθερη και η 36χρονη συλληφθείσα για το θέμα με το δελτίο υγείας του Ουζόχο

Ελεύθερη και η 36χρονη συλληφθείσα για το θέμα με το δελτίο υγείας του Ουζόχο

Λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου, μετά από τριήμερη κράτηση, ελεύθερη αφέθηκε και 36χρονη συλληφθείσα για την πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φρανσίς Ουζόχο.

Πρόκειται για λειτουργό του ΚΟΑ, ενώ υπό κράτηση τελεί ακόμη ο 41χρονος σύζυγό της ο οποίος διαμένει δίπλα από το γραφείο του Δρ. Κυριακού Γιάγκου και που αναμένεται κι αυτός από στιγμή σε στιγμή να πάρει κι αυτός το… χαρτί της ελευθερίας του. Και οι δύο συνελήφθησαν ως γνωστόν για τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει τα πρακτικά και αποφασίζει για την ένσταση ο Βρυωνίδης

Υπενθυμίζουμε ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης συνελήφθη για διευκόλυνση των ερευνών σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση της έκδοσης δελτίου υγείας του Ουζόχο. Εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες και διαφανεί ότι προκύπτει ποινικό αδίκημα τότε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης θα κατηγορηθεί για να κλητευθεί ενώπιων δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης: Σύζυγος της 36χρονης και γείτονας του Γιάγκου ο τρίτος συλληφθέντας

Ο κ. Γιάγκου ανακρινόμενος δεν παραδέχθηκε όλα όσα του καταλογίζονται, ενώ σε ό,τι αφορά στο ζεύγος 41 και 36 ετών, δεν αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (13/2) ενώπιον Δικαστηρίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος ο οποίος έκρυψε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, ισχυρίστηκε ενώπιων των ανακριτών ότι προέβη σε αυτή την κίνηση έπειτα από πρωτοβουλία δική του, θέλοντας να βοηθήσει τον Γιάγκου, καθώς ο τελευταίος -όπως υποστήριξε-, βοήθησε τον 41χρονο στο παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ