aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕκθέτοντας τον Ντέλετιτς ο Κετσπάγια μειώνει τον εαυτό του και την Ανόρθωση

Εκθέτοντας τον Ντέλετιτς ο Κετσπάγια μειώνει τον εαυτό του και την Ανόρθωση

Σύμφωνοι, η ευκαιρία του Μίλος Ντέλετιτς στο 74’ του ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των «άχαστων». Πολύ πιθανόν στο τέλος της σεζόν εάν υπήρχε σχετικός διαγωνισμός να αναδεικνυόταν και ως η ευκαιρία της χρονιάς.

Έλα, όμως, που «άχαστα»… χάνουν και οι σπουδαιότεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Στην καριέρα τους ακόμα και οι σπουδαιότεροι επιθετικοί βρέθηκαν ακριβώς στην ίδια θέση με αυτή του Σέρβου ακραίου επιθετικού της Ανόρθωσης το βράδυ της Κυριακής στη Λεμεσό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπόρεσε να ελέγξει την απογοήτευση, τον εκνευρισμό, τον θυμό ή όποια άλλα συναισθήματα των διακατείχαν μετά το τέλος της αναμέτρησης και εξέθεσε δημόσια τον ποδοσφαιριστή του!

«Δεν μπορείς να φέρνεις παίκτες, να πληρώνεις τόσα λεφτά και ο άλλος να χάνει τέτοιες ευκαιρίες από τα δύο μέτρα», είπε δίχως δισταγμό ο Γεωργιανός τεχνικός, λες και ο Ντέλετιτς είχε σκοπό να αστοχήσει. Με την ίδια λογική η ΑΕΚ έπρεπε να στήσει στο απόσπασμα τον Εγγλέζου για το λάθος του στο πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ, ενώ οι Ουάρντα και Νοβόντι- οι οποίοι αστόχησαν σε πέναλτι στα δύο τελευταία ματς με τον Απόλλωνα- θα ήταν με το πιστόλι στον κρόταφο.

Όσοι ξέρουν καλά τον Κετσπάγια λένε πως ούτε μανιάτικο θα το κρατήσει στον Σέρβο, ούτε θα επηρεάσει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια. Αντίθετα, πολύ πιθανόν ο βραχύσωμος εξτρέμ να είναι βασικός στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Πάφο. Όμως, εκθέτοντας τον Ντέλετιτς και τον κάθε Ντέλετιτς για μια χαμένη ευκαιρία, για μια λάθος πάσα ή για μία λάθος άμυνα στο τέλος της ημέρας ο Κετσπάγια μειώνει τη δυναμική και το ομαδικό πνεύμα της ίδιας του της ομάδας. Ακόμα και του εαυτού του. Άλλωστε, ο Ντέλετιτς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της «Κυρίας» είναι καθαρά δικές του επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ