aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΕΚ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΕκνευρισμένος Πράνιτς: «Δοκιμάσατε να παίξετε βρώμικα, αλλά…»

Εκνευρισμένος Πράνιτς: «Δοκιμάσατε να παίξετε βρώμικα, αλλά…»

Αποθεώνει τους συμποδοσφαιριστές του και τον προπονητή του Ρόνι Λέβι, ο Ντάνιελ Πράνιτς με ανάρτηση του στο Facebook, ενώ παράλληλα ρίχνει τα «καρφιά» του για το παιχνίδι των παικτών της ΑΕΚ στο ντέρμπι του περασμένου Σάββατου. Επίσης ο πολύπειρος Κροάτης, δηλώνει ευθαρσώς πως θέλουν όλοι τον τίτλο στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πράνιτς:

«Μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε βρώμικα, αλλά θα γελάσουμε στα μούτρα σας και θα γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι μια ομάδα, όχι μόνο ένας παίκτης. Όλοι για έναν και ένας για όλους! Έπαιξα για 94 λεπτά χωρίς να έχω προλάβει να αναρρώσω από τον τραυματισμό του προηγούμενου παιχνιδιού και σας ευχαριστώ για τις δύο κίτρινες κάρτες που δέχθηκα για το τίποτα. Θα έχω χρόνο για να είμαι φουλ έτοιμος ξανά και θα έρθω πίσω πιο δυνατός!

Οι συμποδοσφαριστές μου μπορούν να κερδίσουν τον επόμενο αγώνα και χωρίς εμένα. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό! Ο προπονητής μας, Ρόνι Λέβι, κάνει πολύ καλή δουλειά μας και τώρα μπορώ να το πω και δημόσια, θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο! Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ για ακόμα μια φορά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ