aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈκλεισε ραντεβού στα ημιτελικά η «Κυρία»

Έκλεισε ραντεβού στα ημιτελικά η «Κυρία»

Η τρίτη και καθοριστική μάχη μεταξύ ΑΕ Καραβά – Ανόρθωση βάφτηκε «κυανόλευκη». Η Ανόρθωση με καθαρή νίκη 0-3 μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» και σε συνδυασμό  με τη νίκη της με 3-1 τη Δευτέρα στο «Θεμιστόκλειο» πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα –Παφιακός.

Η Ανόρθωση κατόρθωσε να πάρει το ψυχολογικό προβάδισμα για την πρόκριση αφού καλύτερη στα σημεία που έπρεπε κέρδισε το πρώτο σετ με 18-25. Η Pokka ΑΕ Καραβά που παρουσιάστηκε με αλλαγές στην εξάδα δεν κατάφερε να διαχειριστεί τους κρίσιμους πόντους  και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1.

Η «Κυρία» έδειξε τα δόντια της στο δεύτερο σετ. Σε ένα πολύ ωραίο αγώνα κατάφερε να το ελέγξει εκεί που έπρεπε και να το κερδίσει με 20-25 αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά της. Οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτό το σετ θυμήθηκαν τον πολύ καλό τους εαυτό, αλλά κάποια λάθη τους στέρησαν το σετ.

Το 0-2 και η πρόκριση έδωσε φτερά στους παίκτες της Ανόρθωσης που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και στο τρίτο σετ και να κερδίσουν με 21-25, εξασφαλίζοντας τη νίκη – πρόκριση με 0-3. Οι Κερυνειώτες δεν παραδόθηκαν, αλλά γενικά δεν βρέθηκαν στη νύχτα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ