aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈκανε την πιο μεγάλη εισφορά

Έκανε την πιο μεγάλη εισφορά

Στη συνάντηση που συγκάλεσε ο Χρήστος Πουλλαΐδης και πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, μπορεί στο σύνολό της η προσέλευση όσων προσκλήθηκαν να ήταν απογοητευτική, όμως υπήρξαν και μέλη του συλλόγου που έκαναν εισφορές.

Η μεγαλύτερη έγινε από τον πρώην πρόεδρο Σάββα Κάκο, ο οποίος πρόσφερε ένα σημαντικό ποσό για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες της ομάδας. Έγιναν εισφορές και από άλλους επώνυμους φίλους της ομάδας. Κάποιοι έδωσαν σημαντικό ποσό. Ένας εξ αυτών και ο Χρίστος Γεράνης.

Μετά από την απόφαση του Χρήστου Πουλλαΐδη να αποχωρήσει από τα διοικητικά, επικρατεί κι ένα αίσθημα απογοήτευσης στον κόσμο. Όπως λέχθηκε, αν και έγινε κουβέντα (την περασμένη Πέμπτη) για την έναρξη οικονομικής εκστρατείας με στόχο να μαζευτούν περισσότερα χρήματα ώστε να βοηθηθεί η διοίκηση του Χρήστου Πουλλαΐδη, την επόμενη μέρα ο τελευταίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ