aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΈκανε τη ζωή της δύσκολη η «Κυρία» (video + photos)

Έκανε τη ζωή της δύσκολη η «Κυρία» (video + photos)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Το πάθημα από το πρώτο παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου δεν έγινε μάθημα στην Ανόρθωση, η οποία προηγήθηκε με 1-0 και 3-1, αλλά η Αγία Νάπα πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και τελικά μείωσε σε 3-2, για να δώσει νέο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό της 17 Ιανουαρίου στο «Τάσος Μάρκου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σκασμένος» ο Σίλντενφελντ!

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ντουγκλάο, ο οποίος έκανε κίνηση κλασικού επιθετικού και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-0. Το προβάδισμα θα έκανε λογικά πιο εύκολο το βράδυ για την «Κυρία», όμως ένας κεραυνός του Φερνάντες στο 58’ «πάγωσε» το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Ρόνι Λέβι χρειάστηκε να επιστρατεύσει τους Ράγιος, Πράνιτς και Σισέ και δικαιώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Περιμέναμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Στο 68ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς, ο Σίλντενφελντ σκόραρε με κεφαλιά και στο 71ο λεπτό ο Καμαρά με πανέμορφη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίκτυα της Αγίας Νάπας. Μετά το 3-1 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πάλι, όμως η ομάδα του Μάριου Κκαρά δεν το έβαλε κάτω και στο 90’+2 μείωσε με δυνατό σουτ του Ρόου σε 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.


Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σιεού, Σίλντενφελντ, Ντουγλάο, Πηλέας, Βίκτορ, Οικονομίδης (67′ Πράνιτς), Καρλίτος (67′ Σισέ), Αράζ, Άλβες (59′ Ράγιος), Καμαρά.

Αγίας Νάπας (Μάριος Κκαράς): Παναγιώτου, Γκονζάλες, Περατικός, Λαφάρτζ, Στυλιανού (78′ Λαΐφης), Π. Παναγιώτου, Φερνάντες, Χαλίφα, Παπαδόπουλος (72′ Μάρκου), Γιουκαρής, Ρόου.

Σκόρερ: Ντουγκλάο 45’+2, Σίλντενφελντ 68′, Καμαρά 70′ / Φερνάντες 58′, Ρόου 90’+2

Κίτρινες: Αράζ / Χαλίφα

Αποβολές: –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

4ος: Χριστοδούλου Κυριάκος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ