aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΈκανε… σεφτέ η Γεωργία και «clean sheet» o Λόρια

Έκανε… σεφτέ η Γεωργία και «clean sheet» o Λόρια

Το ιδανικό «θύμα» για να κάνει σεφτέ στα προκριματικά του Euro βρήκε η Γεωργία. Απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ, η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις επικράτησε άνετα με 3-0 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς. Η όποια δυσκολία συνάντησαν οι γηπεδούχοι στην Τιφλίδα κράτησε περίπου ένα ημίωρο. Μέχρι ν’ ανοίξει το σκορ ο Γκβίλια και να απλοποιήσει την κατάσταση.

Από ‘κει και πέρα, χωρίς να φορτσάρει, η Γεωργία διπλασίασε τα τέρματά της στο 59’ με τον Παπουνασβίλι. Και στο τέλος ήρθε απλά ο Αρβελάτζε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που σφράγισε το τελικό σκορ.

Ο τερματοφύλακας Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση, είχε ένα εύκολο απόγευμα, καθώς η εστία του δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Ο Γεωργιανός αριστερός μπακ Γκιόργκι Ναβαλόφσκι, που επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια, έμεινε στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ