aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕισήγηση Κετσπάγια για 5 αλλαγές και οι… βρομιές του κυπριακού ποδοσφαίρου

Εισήγηση Κετσπάγια για 5 αλλαγές και οι… βρομιές του κυπριακού ποδοσφαίρου

Την εισήγηση όπως οι ομάδες να έχουν δικαίωμα για πέντε αλλαγές όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να παίζουν κάθε 3-4 μέρες μετά από περίοδο απραξίας έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης μιλώντας στον Super Sport FM (104,0) είπε ότι θα ήταν καλό οι ομάδες να έχουν δικαίωμα για δύο αλλαγές στο α’ ημίχρονο και τρεις στο β’ ημίχρονο.

«Δεν νομίζω να υπάρχει ο χρόνος για φιλικά. Θα είναι μικρό το χρονικό διάστημα. Μία εισήγηση είναι να μπορούμε να κάνουμε πέντε αλλαγές. Να μπορούμε να κάνουμε δύο στο α’ ημίχρονο και τρεις στο β’ ημίχρονο. Να βοηθάς τις ομάδες να μην έχουν τραυματισμούς και να χρησιμοποιείς και άλλους παίκτες, να διαχειριστείς καλύτερα το ρόστερ. Θεωρώ λογική αυτή την εξήγηση. Να δώσεις περισσότερη ξεκούραση και στο χρόνο στους παίκτες που έχεις. Ειδικά σε εμάς. Δεν είμαστε σκανδιναβικές χώρες. Τώρα η θερμοκρασία θα ανέβει πολύ. Θα παίζουμε και Σάββατο-Τετάρτη, θα είναι πολύ δύσκολο», είπε ο Κετσπάγια και ακολούθως κλήθηκε να σχολιάσει τον κανονισμό που ισχύει στην Κύπρο για την ισοβαθμία. Αν, δηλαδή, είναι καλύτερο να ισχύουν τα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια όπως συμβαίνει στην Κύπρο ή ο συντελεστής τερμάτων κάτι που ισχύει σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Λέμε για τους κανονισμούς. Γιατί δεν λέμε για τις βρομιές τους κυπριακού ποδοσφαίρου που είχαμε παλαιότερα με τα περισσότερα γκολ. Σε όλα τα πρωταθλήματα, μετρούν τα γκολ, αλλά δεν λέω ότι αυτό είναι λάθος. Σωστός είναι ο κανονισμός που έχουμε», ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ