aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Εισέπραξε υβρεολόγιο ο πρόεδρος του Απόλλωνα»

«Εισέπραξε υβρεολόγιο ο πρόεδρος του Απόλλωνα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τον αγώνα με την Ανόρθωση και τα γεγονότα που συνέβησαν.

Για το αποτέλεσμα του αγώνα είπε: «Η ισοπαλία με την Ανόρθωση μας αφήνει απογοήτευση, όταν είσαι ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίζεις οποιονδήποτε αντίπαλο, οπουδήποτε. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με την Ανόρθωση, αλλά η νίκη είναι πάντοτε ο στόχος. Δεν είναι θέμα αν υστέρησε η ομάδα ή όχι, μετά την αποβολή υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης στην ομάδα και μας αποσυντόνισε».

Για τις «προκλήσεις» ανάμεσα στις δύο ομάδες στον αγώνα σχολίασε: «Ο κύριος Κιννής είπε ότι υπήρξαν αντιαθλητικές συμπεριφορές, αλλά δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Αισθανόμαστε ότι υπήρξαν προκλήσεις από τον πάγκο της Ανόρθωσης, από το προπονητικό επιτελείο και αυτό έφερε την αποβολή του τιμ μάνατζερ της ομάδας. Όπως και να έχει αυτά συμβαίνουν στα ντέρμπι. Σε αυτό που είμαστε απόλυτοι είναι στο υβρεολόγιο που εισέπραξε ο κύριος Κίρζης στον χώρο των επισήμων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ