aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕίπε πως «ο Σιεχού αποβλήθηκε γιατί κτύπησε αντίπαλο» (pics)

Είπε πως «ο Σιεχού αποβλήθηκε γιατί κτύπησε αντίπαλο» (pics)

Τινάχθηκε για λίγο στον αέρα το ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλωνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο 37’-39’. Ο λόγος; Ο Αμπντουλαΐ Σιεχού έτρεξε να μαζέψει την μπάλα όταν αυτή βγήκε άουτ και φάνηκε πως έλεγε κάτι στον αντίπαλο πάγκο όταν πλησίασε να την πάρει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Νιγηριανός άσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον Λεόντιο Τράττο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, ενημερώθηκε από τον τέταρτο Βασίλη Δημητρίου αφού έβλεπε αλλού την ώρα της έντασης.

Από τις κάμερες τις Cytavision και τις τηλεοπτικές επαναλήψεις, ο Νιγηριανός φάνηκε να έκανε κάποια κίνηση να κτυπήσει κανέναν, ενώ το μέλος του τεχνικού τιμ του Απόλλωνα Μιχάλης Φανή, τον αγκάλιασε και τον απομάκρυνε. Ο Τράττος μετά την απόφασή του δέχθηκε πολλά αντικείμενα από την κερκίδα και οι φίλοι της «Κυρίας» τον έβριζαν εν χορώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον διαιτητή στους ανθρώπους της Ανόρθωσης, ο Σιεχού κτύπησε κάποιον στον πάγκο του Απόλλωνα. Οι κάμερες της Cytavision δεν είναι διαφωτιστικές, αλλά ο λόγος αποβολής είναι αυτός που υποστηρίζει ο Τράττος.

Στο 39’ διεκόπη το ματς καθώς οι διαιτητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο μέχρι να ηρεμίσει η κατάσταση, και το ντέρμπι επανάρχισε 15 περίπου λεπτά αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ