aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Είμαστε πολύ μικροί όλοι μπροστά της...»

«Είμαστε πολύ μικροί όλοι μπροστά της…»

Ο Γιώργος Κοσιής μίλησε σήμερα το απόγευμα στον Super SportFM για την Ανόρθωση, την αυριανή Γενική Συνέλευση και τι πρέπει να γίνει για να ορθοποδήσει ο σύλλογος.

Οι πιο σημαντικές ατάκες του του κ. Κοσιή

Ξεπεράστηκαν κάποια ταμπού για να γίνει η Ανόρθωση εταιρεία. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα ξεκαθαρίσει αύριο στη Γενική Συνέλευση αν θα παραμείνει ή όχι. Υπάρχει μία δημόσια τοποθέτηση του προέδρου ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι πρέπει να σοβαρευτούμε.

Η Ανόρθωση έχει περάσει πάρα πολλά και μακάρι σύντομα να μην χρειάζεται κανέναν ισχυρό παράγοντα. Να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε ένα που θέλει να βοηθήσει το σωματείο να βοηθήσει, η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να διοικά το σωματείο και πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος.

Το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι το 95% ενός σωματείου. Αν η Ανόρθωση ήταν σήμερα πρωταθλήτρια σήμερα δεν θα συζητούσαμε τίποτα. Η Ανόρθωση είναι η πιο σωστή ομάδα που πήγε στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί υπήρχε ένα τεράστιος προπονητής, πήρε τα λεφτά, ξεχρέωσε και σε πέντε χρόνια χρωστά περισσότερα από ότι πριν.

Το μπάτζετ πρέπει είναι ισοζυγισμένο, τα έξοδα και έσοδα του σωματείου να είναι τα ίδια. Δεν είναι τα λεφτά που κάνουν τις ομάδες. Έγιναν κάποια λάθη, όταν μία ομάδα είναι πρώτη στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο δεν παίρνει βαθμό σημαίνει κάτι έγινε λάθος.

Το να καταρρέεις (από πρώτος να καταλήγεις πέμπτος) είναι αυτό που ο κόσμος δεν δέχεται και διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό το πράγμα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να υπάρξει διαφάνεια, να πούμε αλήθειες στον κόσμο για το μπάτζετ και να χτίσουμε γύρο από το ποδοσφαιρικό τμήμα μ ανθρώπους που θα μείνουν στην Ανόρθωση.

Να μην ρισκάρουμε σε πρόσωπα, να έχουμε ένα αρχηγό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να έχει βαρύτητα στα αποδυτήρια, γιατί φέτος πιστεύω ότι η Ανόρθωση μπορούσε φέτος να πάρει και το πρωτάθλημα.

Είμαστε πολύ μικροί όλοι μπροστά στην Ανόρθωση. Πρέπει να υπηρετήσομε την Ιδέα της Ανόρθωσης. Να είμαστε ενωμένοι να κάνουμε 1-2 χρόνια υπομονή αν χρειαστεί, προέχει η οικονομική εξυγίανση. Η Ανόρθωση είναι πλούσιο σωματείο, έχει το γήπεδο της, τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο φούτσαλ, τον κόσμο της. Θέλει, όμως, να βλέπει ποδοσφαιριστές που παλεύουν και ας χάνουν.

Να έρθει αύριο ο κόσμος να δούμε τι πήγε λάθος. Πολύ σημαντική είναι η τοποθέτηση του κύριου Πουλλαΐδη, να μας ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει, τι ζητά από εμάς και να παρθεί μία απόφαση που θα στηριχθεί για να προχωρήσει παρακάτω. Η Ανόρθωση δεν κινδυνεύει και υπάρχουν άνθρωποι που θα τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ