aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Είμαι περήφανος. Οι οπαδοί μπορεί να με αποδοκιμάζουν, αλλά…»

«Είμαι περήφανος. Οι οπαδοί μπορεί να με αποδοκιμάζουν, αλλά…»

Περήφανος για την μαχητικότητα των παικτών του παρά τις μεγάλες δυσκολίες και την ανασφάλεια που επικρατεί εξαιτίας του θέματος με τον Φράνσις Ουζόχο δήλωσε ο Γιούρχεν Στρέπελ. Μιλώντας μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια (0-0) ο Ολλανδός προπονητής επεσήμανε ότι η αλλαγή του Στεφανέλι ήταν αναγκαστική θέλοντας να αιτιολογήσει την απόφαση του να τον αποσύρει που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες. Είμαι πολύ περήφανος για τον κόσμο. Κάθε μέρα προκύπτει κάτι καινούργιο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Παλεύουν μέσα σε όλες αυτές τις συνθήκες. Οι οπαδοί μας μπορούν να με αποδοκιμάζουν για τις αλλαγές, αλλά να τους πω ότι ο Στεφανέλι έγινε αλλαγή εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού. Θέλω να μείνουν μαζί μας μέχρι το τέλος».

Για το πώς επηρεάζει το θέμα Ουζόχο: «Είναι δύσκολο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που δεν τα παρατούν. Είναι πολύ παράξενο. Πέρα από αυτά υπάρχουν άλλα πολλά που δεν ξέρετε. Παράδειγμα, ο Μιχάλης (σ.σ. Ιωάννου) είχε κληθεί από την Εθνική U19 να πάει να αγωνιστεί χωρίς να μας ενημερώσουν έγκαιρα. Είναι κάποια πράγματα που χρειάζονται συνεργασία και να δουλεύουμε για το μέλλον και όχι για μερικές νίκες σε φιλικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ