aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕίδαν πολλά τα μάτια μας…

Είδαν πολλά τα μάτια μας…

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Ρικάρντο Λαβόρδε. Στο Καζακστάν οι αναφορές της προηγούμενης βδομάδας έλεγαν ότι Κολομβιανός θα ταξιδέψει στη χώρα για να υπογράψει στην Τομπόλ. Κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής, δεν έγινε και ο 30χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ κυκλοφορεί… ελεύθερος.

Προ ημερών απάντησε ευγενικά «όχι» στην πρόταση της Πάφου FC ενημερώνοντας πως δεν τον ελκύει η ιδέα να αγωνιστεί σε ομάδα που δεν θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό αν και οι Πάφιοι ήταν πρόθυμοι να καλύψουν τα θέλω του Λαβόρδε στο οικονομικό.

Η Ομόνοια ξεκαθάρισε με επίσημη ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει θέμα απόκτησής του, ενώ η διοίκηση της Ανόρθωσης δημόσια τοποθετήθηκε ότι μετά την υπέρβαση στο οικονομικό με την απόκτηση του Γκιουρίς το απωθημένο  των φίλων της «Κυρίας» για επιστροφή του Λαβόρδε ξεθωριάζει. Πάντως, δεν ήταν μόνο οι οικονομικές απαιτήσεις του Λαβόρδε που στάθηκαν εμπόδιο στο να πραγματοποιηθεί πολύ πιο πριν η μετεγγραφή στην Ανόρθωση, αλλά (περισσότερο) και η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή που είναι αναποφάσιστος.

Διαβάστε επίσης: Κοσμοσυρροή με πόλο έλξης τον Γκιουρίς

Όσο, όμως, ο Λαβόρδε δεν βρίσκει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του και την ίδια ώρα η ομάδα της Αμμοχώστου δεν προχωρεί στην απόκτηση άλλου αριστερού ακραίου αμυντικού το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί. Άλλωστε, στις μετεγγραφικές περιόδους είδαν πολλά τα μάτια μας…

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κόπηκε» ο ένας από τον Λέβι, στο… περίμενε ο δεύτερος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ