aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Είχε μόνο κατοχή, δεν μας έβαλε πίεση»

«Είχε μόνο κατοχή, δεν μας έβαλε πίεση»

Εμφανώς απογοητευμένος που δεν μπόρεσε η ομάδα του να έχει βαθμολογικό όφελος απέναντι στην Ανόρθωση, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

«Ήταν ένα ματς όπως το περιμέναμε, εναντίον μιας μεγάλης ομάδας που δίκαια βρίσκεται σε αυτά τα σκαλοπάτια. Στοχεύσαμε να αμόνουμε σωστά και να βρούμε αντεπιθέσεις για να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από ισοπαλία. Η Ανόρθωση είχε κατοχή αλλά θεωρώ πως δεν μας έβαλε μεγάλη πίεση στα τετράγωνα. Προετοιμαστήκαμε σωστά και το πλάνο μας βγήκε μέχρι τη φάση του πέναλτι. Δεν έχω άποψη για το πέναλτι από εκεί που ήμουν, πρέπει να δω ξανά τη φάση», δήλωσε αρχικά ο Ελλαδίτης κόουτς και συνέχισε:

«Όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά σε αυτή την έδρα απέναντι σε αυτή την ομάδα, είναι περίεργο διότι προηγήθηκε η μεγαλύτερη φάση του ματς όπου μπορούσαμε να σκοράρουμε. Έγινε τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά και δυστυχώς δεν πήραμε βαθμό. Καλή επιτυχία στην Ανόρθωση. Εμείς συνεχίζουμε, είναι μακρύς ο δρόμος. Εάν ανεβάσουμε απόδοση και έχουμε πάθος και τρεξίματα όπως το σημερινό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ