aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Είχα τον συνδυασμό και τον έχω, αλλά θα μείνει στον φάκελο»

«Είχα τον συνδυασμό και τον έχω, αλλά θα μείνει στον φάκελο»

Ο Ηλίας Παντελίδης προανήγγειλε πως σήμερα θα έθετε υποψηφιότητα με δικό του συνδυασμό για τις εκλογές του σωματείου της Ανόρθωσης, όμως, τελικά δεν το έπραξε, επειδή η προθεσμία έληξε.

Ο Παντελίδης, μετά από αυτή την εξέλιξη έκανε δηλώσεις στην οπαδική ιστοσελίδα «Anorthosis24.net» και τονίζει πως ο σύλλογος οδηγείται στη Γενική Συνέλευση χωρίς υποψηφιότητες, προκειμένου τα μέλη να μιλήσουν, να ακούσουν και να αποφασίσουν για το μέλλον του σωματείου.

«Η Αναγεννησιακή Ενότητα, ήταν και είναι η αναγκαιότητα που ζητούσε ο κόσμος αυτού του συλλόγου. Ζητούσε, ζητά, το εγώ φεύγει και μένει το εμείς. Η Ανόρθωση της Αμμοχώστου, είναι πάνω από όλους. Πάμε για Γ.Σ., δίχως υποψηφιότητες και καλούμε τα μέλη να κοπιάσουν, να ακούσουν και να μιλήσουν και να συναποφασίσουμε», είπε αρχικά και για το αν έκανε πίσω μετά από συνεννόηση με τον Θέμη Βιολάρη, απάντησε:

«Κοιτάξετε, την πιο πάνω δήλωση τη μίλησα με το Θέμη και είναι απόλυτα σύμφωνος. Ούτε ο Θέμης θα υποβάλει, ούτε εγώ. Εγώ δέχθηκα αφάνταστες πιέσεις από κάποιους να υποβάλω. Είχα τον συνδυασμό έτοιμο, τον έχω, θα μείνει στον φάκελο. Κάποιοι φωνάζουν μαζί μου γιατί δεν υπέβαλα, ωστόσο ο σκοπός μου δεν είναι ούτε τα αξιώματα ούτε οι θέσεις. Η ενότητα, θέλει λογική, μυαλό και όχι βιαστικές αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ