aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕγκωμίτης: «Άδικο για τον Σωφρόνη, με τον Τιμούρ η Ανόρθωση θα είναι η έκπληξη»

Εγκωμίτης: «Άδικο για τον Σωφρόνη, με τον Τιμούρ η Ανόρθωση θα είναι η έκπληξη»

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώτης Εγκωμίτης ήταν καλεσμένος στον Super Sport fm 104.0 και μεταξύ άλλων σχολίασε την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση, αλλά και την απομάκρυνση του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο του Απόλλωνα.

«Κάναμε ένα φιλικό στην αρχή της προετοιμασίας με την Ανόρθωση, κάναμε και ένα την περασμένη εβδομάδα. Είδα και το ματς με την ΑΕΛ, βελτιώθηκε πολύ η ομάδα. Πιστεύω πολύ στην παρουσία του Τιμούρ. Θεωρώ ότι μπορεί να είναι και η έκπληξη του πρωταθλήματος και εννοώ να βγει Ευρώπη ή και κάτι παραπάνω. Ο Τιμούρ θέλει πάντα να είναι ψηλά και έχτισε μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει», είπε για τον προπονητή της «Κυρίας».

Αναφερόμενος στον τέως τεχνικό των «γαλάζιων» της Λεμεσού, επεσήμανε: «Το είπε και από μόνος του ότι είναι η φιλοσοφία του αυτή. Έκανε μια αλλαγή που θα έδινε κάτι πιο επιθετικό καθώς ήθελε να νικήσει. Οι προπονητές κρινόμαστε από τις αλλαγές και από το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κρίθηκε για εκείνα τα δύο παιχνίδια γιατί η δουλειά του ήταν εξαιρετική τα τελευταία τρία χρόνια. Το θεωρώ άδικο που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να τελειώσει αυτό που άρχισε μέσα από το πρωτάθλημα μας για έναν αποκλεισμό από ένα μεγαθήριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ