aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈγινε θέμα στη Νορβηγία ο Νούχου και η φανέλα της Ομόνοιας!

Έγινε θέμα στη Νορβηγία ο Νούχου και η φανέλα της Ομόνοιας!

Δηλώσεις του Ράζακ Νούχου, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της Νορβηγίας «Dt.no», μιας και ο Γκανέζος πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, αναμένεται να επιστρέψει στο νορβηγικό πρωτάθλημα, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσον αφορά την άποψη του για τον λόγο που η Ανόρθωση τον αποδέσμευσε, ο Νούχου είπε: «Περνούσα καλά στην Ανόρθωση αλλά μετά που έδιωξαν τον προπονητή που με είχε πάρει στην ομάδα, αποφάσισαν να φέρουν τους δικούς τους παίκτες και μου είπαν ότι δεν θα έπαιζα. Τους είπα εντάξει, αλλά ότι δεν θα έμενα άλλο στην ομάδα».

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ είναι ελεύθερος, όπως έγραψε η νορβηγική ιστοσελίδα και σημείωσε πως «η αφορμή που τον αποδέσμευσε η Ανόρθωση ήταν πολύ δραματικός επειδή το καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία του με τη φανέλα της Ομόνοιας».

Ο Ράζακ τους δήλωσε για το περιστατικό: «Αυτό συνέβη μετά που είχα ζητήσει να φύγω. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Snapchat. Επιπλέον, εγώ προπονούμουν στη Γκάνα».

«Ομάδες της Νορβηγίας ενδιαφέρονται για μένα και θα επιστρέψω. Στη Νορβηγία είχα αρχίσει την καριέρα μου», είπε καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ