aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έγινε η συνάντηση για Μίχα, υπογράφει τριετές συμβόλαιο»

«Έγινε η συνάντηση για Μίχα, υπογράφει τριετές συμβόλαιο»

Δεδομένη θεωρούν τη μετεγγραφή του Ντορ Μίχα στην Χάποελ Μπερ Σεβά σο Ισραήλ. Εδώ και μέρες στη γειτονική χώρα τα Μέσα Ενημέρωσης είχαν συχνές αναφορές για την πιθανότητα επιστροφής του 29χρονου μεσοεπιθετικού στο πρωτάθλημα της χώρας με τις Χάποελ Μπερ Σεβά και Μακάμπι Χάιφα να εμφανίζονταν ως οι μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Εν τέλει φαίνεται πως ο Μίχα θα ντυθεί στα κόκκινα, αφού σημερινά δημοσιεύματα στο Ισραήλ κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία της πλευράς του ποδοσφαιριστή με την Χάποελ Μπερ Σεβά του Ρόνι Λέβι. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία της ιδιοκτήτριας του Συλλόγου, Αλόνα Μπαρκάτ, η οποία εδώ και μήνες είχε βάλει στην κορυφή της μετεγγραφικής της λίστας τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sport5.co.il τον θεωρεί ως τον κορυφαίο Ισραηλινό παίκτη στην αγορά.

«Πηγές από τον Σύλλογο είπαν ότι σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πατέρα και τον ατζέντη του Μίχα, την οποία παρακολούθησε και η Αλόνα Μπαρκάτ, η διαφορά που υπήρχε μειώθηκε και φαίνεται ότι το συμβόλαιο θα υπογραφεί σύντομα με ισχύ τα επόμενα τρία χρόνια», σημειώνει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Η Μπαρκάτ πιστεύει ότι ο Μίχα είναι ο ανώτερος Ισραηλινός παίκτης στην αγορά και είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του από την Ανορθωση, η οποία ανέρχεται σε εκατό χιλιάδες ευρώ. Ο Μίχα θα μας προσθέσει ποιότητα μεσοεπιθετικά που μας λείπει τόσο πολύ», δήλωσε άτομο της διοίκησης της Μπερ Σεβά.

Οι οριστικές εξελίξεις στη διαφαινόμενη μετεγγραφή του Μίχα στην Χάποελ Μπερ Σεβά αναμένονται μετά τον τελικό κυπέλλου της 15ης Μαΐου, όπως σημειώνουν και οι Ισραηλινοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ