aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈδωσαν ραντεβού... πρόκρισης στο Τσίρειο! (pics)

Έδωσαν ραντεβού… πρόκρισης στο Τσίρειο! (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το προβάδισμα πρόκρισης… αγνοείται! Ανόρθωση και Απόλλωνας εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο Τσίρειο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, εν αντιθέσει με την Ανόρθωση που ήταν αγνώριστη. Αυτό αποτέλεσε εξτρά βοήθεια στους κυανόλευκους της Λεμεσού να έχουν την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάσουν στο γκολ με σουτ του Ζάντερ από κοντά μέσα στην επανορθωστική στο 19’. Στο πρώτο 25λεπτο παρακολουθήσαμε ικανοποιητική εικόνα ποδοσφαίρου, ασχέτως αν αυτή ήταν μονόπλευρη, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα ήταν τραγικός και το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε.

Στην επανάληψη, η Ανόρθωση μπήκε δυναμικά στο πρώτο 15λεπτο και κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση με πέναλτι (όμορφη εκτέλεση α λα Πανένκα) του Πράνιτς στο 56’. Το πέναλτι κέρδισε ένα λεπτό προηγουμένως ο Ιγκιεμπόρ, όταν μετά από σουτ του Νιγηριανού, ο Γιούστε έκανε χέρι. Ακόμα και μετά το γκολ, η «Κυρία» πίεζε για ακόμη ένα δεκάλεπτο περίπου, όμως, στη συνέχεια το ματς χάλασε λόγω σκληρών και αντιαθλητικών μαρκαρισμάτων σε 1-2 περιπτώσεις. Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, είχαν και οι δύο ομάδες από 1-2 καλές φάσεις για δεύτερο γκολ, ωστόσο το 1-1, δεν διαφοροποιήθηκε.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σίλντενφελντ, Στρούνα (14′ Οικονομίδης), Κόφι, Πράνιτς, Ιγιεμπόρ, Βίκτορ, Γκάντσεφ, Αμπντουλάγεφ (41′ Καρλίτος), Σισέ (83′ Καμαρά), Ντούρις.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε (60′ Αγγελή), Άλεφ, Βασιλείου, Παπουλής (46′ Ντα Σίλβα), Σατσέτι, Μάρκοβιτς, Ζάντερ (75′ Γιάκολις), Σκέμπρι, Σελάγια.

Σκόρερ: 56′ Πράνιτς πεν. / 19′ Ζάντερ.

Κίτρινες: 13′ Ιγκιεμπόρ, 19′ Οικονομίδης, 53′ Ντιούρις, 74′ Καρλίτος / 55′ Γιούστε, 74′ Ζάντερ, 74′ Ντα Σίλβα.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Τέταρτος: Χρίστος Νικολαΐδης.

Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ