aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈχασε τα… άχαστα η Ομόνοια, «κλείδωσε» εξάδα η Ανόρθωση και περιμένει

Έχασε τα… άχαστα η Ομόνοια, «κλείδωσε» εξάδα η Ανόρθωση και περιμένει

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε περισσότερες ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια και ιδίως τη φάση στο 90+5 με τον Κούσουλο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από κοντινή απόσταση.

Διαβάστε επίσης: Έστειλε νέα προειδοποιητική επιστολή στον ΚΟΑ η Ανόρθωση

Με το ισόπαλο 0-0 η Ανόρθωση έφτασε τους 34 βαθμούς και «κλείδωσε» θέση στην πρώτη εξάδα, όμως περιμένει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή σε σχέση με την εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο.

7η με 28 βαθμούς η Ομόνοια, η οποία ενδιαφέρεται άμεσα για τις εξελίξεις στην υπόθεση Ουζόχο, αφού η συμμετοχή της στο πρώτο γκρουπ εξαρτάται πλέον σε μεγάλο βαθμό από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

Πράσινο ημίχρονο, χωρίς γκολ 

Eπιθετικός μονόλογος της Ομόνοιας ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι πράσινοι είχαν οκτώ τελικές, έναντι μίας της Ανόρθωσης. Γκόμεθ στο 8’ και Κατελάρης 29’ (δοκάρι) έχασαν τεράστιες ευκαιρίες  για να βάλουν μπροστά στο σκορ την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Γρήγορος ρυθμός, φάσεις και το… άχαστο του Κούσουλου

Με ρώσικη ρουλέτα έμοιαζε το δεύτερο ημίχρονο. Ανόρθωση και Ομόνοια έριξαν το βάρος στην επίθεση για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Το τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πάτησαν «φρένο», αφού δεν ήθελαν να ρισκάρουν με τη φάση του αγώνα να καταγράφεται στο 90+5 με τον Κούσουλου να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από κοντινή απόσταση και με τον Δημητρίου εξουδετερωμένο.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ανόρθωση (Γιούρχεν Στρέπελ): Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς (22′ Στρούνα), Ντουγκλάο, Ιωάννου, Κοφί, Εγγλέζου, Πράνιτς, Μικελτάντζε (78′ Μικελτάντζε), Ντούρις, Στεφανέλι (62′ Μπουφ)

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Παναγή, Βύντρα, Κούσουλος, Μανρίκε, Μαυρίας, Κατελάρης, Γκόμεθ, Τζιωνής (75′ Μότα), Ζίβετς (28′ Μόντες), Κολοβός (82′ Ντάρμπισαϊρ), Ραμίρες

Σκόρερ:

Κίτρινες: Ντούρις (3η), Ιωάννου

Αποβολές:

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου

Β’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου

4ος: Αβραάμ Τσούκκας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ