aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΕάν δεν βρει καλύτερον, θα πάρει τον Γούτα

Εάν δεν βρει καλύτερον, θα πάρει τον Γούτα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Δημήτρη Γούτα βρίσκεται η Ανόρθωση. Δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα. Οι κυανόλευκοι τα έχουν βρει και με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα αν ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της «Κυρίας».

Δεν αποκλείεται ο Αλμπέρτο Μπενίτο να περιμένει κάτι καλύτερο από τον Γούτα και γι’ αυτό να περιμένει. Σε περίπτωση που μέσα στο επόμενο 48ωρο προκύψει κάτι εξαιρετικό, ο τεχνικός διευθυντής θα το επιλέξει. Εάν όχι, τότε ο Γούτας θα φορέσει τον φοίνικα στο στήθος και θα επιχειρήσει να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, με τα μούτρα για την εξεύρεση τουλάχιστον δύο ακραίων επιθετικών έχει πέσει ο Αλμπέρτο Μπενίτο. Έναν για το αριστερό «φτερό» της επίθεσης και έναν για το δεξί. Λογικά νεότερα θα προκύψουν στην Πολωνία, όπου η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Με πώληση του Ντίνο Ντλόβου, η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε ενίσχυση και στην κορυφή της επίθεσής της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ