aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ€500.000 σε τρεις δόσεις και €100.000 μπόνους

€500.000 σε τρεις δόσεις και €100.000 μπόνους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα τυπικά έμειναν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» κατάφερε με την υπομονή που έκανε να εξασφαλίσει καλύτερη οικονομική συμφωνία σε σχέση με το ποσό που προσέφερε η Αούστρια. Θα πάρει €500.000 από τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και μπόνους €100.000, σε περίπτωση που οι Πειραιώτες κατακτήσουν το πρωτάθλημα και εξασφαλίσουν συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με λίγα λόγια, υπάρχει η προοπτική για εξασφάλιση του ποσού που προνοεί η ρήτρα του συμβολαίου του (€100.000)

Η κύρια διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι το ποσοστό μεταπώλησης του Λαΐφη σε περίπτωση μετεγγραφής του. Η Ανόρθωση ζητά το 20%, οι Πειραιώτες προσφέρουν χαμηλότερο ποσοστό, ωστόσο δεν πρόκειται για χαλάσει η μετεγγραφή, καθώς υπάρχει η πρόθεση και από τις δύο πλευρές για να τα βρουν.

Σήμερα λοιπόν το θέμα αναμένεται να «κλείσει» θετικά, με την Ανόρθωση να παίρνει τις €500.000 σε τρεις δόσεις από τον Ολυμπιακό. Ο Λαΐφης δεν θα προλάβει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μιας και θα δοθεί δανεικός στη Σταντάρ. Εντός της εβδομάδας, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να ενσωματωθεί με την ομάδα της Λιέγης και ν’ αρχίσει δουλειά.

Εν τω μεταξύ,, ο Αλμπέρτο Μπενίτο δεν εξασφάλισε ακόμη κάποια νέα θετική απάντηση από τους ποδοσφαιριστές που έχει προσεγγίσει. Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Ισπανία, όπου είχε επαφές με μετεγγραφικούς στόχους, όμως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον από αυτούς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το «μέτωπο» των παικτών, οι οποίοι βρίσκονται εκτός πλάνου, αλλά δεν λύθηκε ακόμη το συμβόλαιό τους. Με τον Κάλβο είναι διαδικαστικό το θέμα, ενώ, όπως έχει διαρρεύσει, ο Πελέ βρήκε ομάδα, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει ακόμη την Ανόρθωση.

Με τον Αβραάμ δεν υπάρχει εξέλιξη και μάλλον θα λάβει μέρος στην πρώτη προπόνηση. Επίσης, συνεχίζονται οι επαφές με τον Νούχου, ενώ με τους νεαρούς Λοΐζίδη, Ανδρέου και Οικονόμου, είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή και ν’ αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ