aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«€200.000 για τον Θεοδώρου»

«€200.000 για τον Θεοδώρου»

Τονίζουν με κάθε ευκαιρία στις τάξεις της ΕΝΠ, πως ο Δημήτρης Θεοδώρου παραχωρείται μόνο με πρόταση που θα ικανοποιήσει την ομάδα του Παραλιμνίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των «βυσσινί», Κωνσταντίνος Φάνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104,0) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε έντονα η Ανόρθωση.

Υπενθυμίζουμε πως η διοίκηση των κυανόλευκων έκρινε υπερβολικές τις απαιτήσεις της ΕΝΠ, γι’ αυτό και δεν ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ των δύο πλευρών, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της «Κυρίας» στον Active προ ημερών.

Το σχετικό απόσπασμα: «Έγιναν συζητήσεις αλλά έμειναν στο προφορικό κομμάτι από αρκετές ομάδες στην Κύπρο. Η αποχώρηση Θεοδώρου ίσως στοιχίσει συνολικά 100,000 στην Ένωση. Εμείς τον κοστολογούμε λίγο πάνω από 200, 000 ευρώ. Δεν θέλουμε να του στερήσουμε το δικαίωμα να πάει σε πιο μεγάλη ομάδα, το δικαιούται με τα χίλια, αλλά μόνο αν έρθει μια πρόταση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ