aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ€100.000 το καθαρό κέρδος για την «Κυρία»

€100.000 το καθαρό κέρδος για την «Κυρία»

Την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάχ ηττήθηκε από την Ίντερ Μπακού (1-2) και φαίνεται ότι… ωρίμασαν οι συνθήκες για μία καλύτερη πρόταση στον Ντίνο Ντλόβου.

Οι Αζέροι ανέβασαν αισθητά την προσφορά τους προς τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος και συμφώνησε να μετακομίσει στο Μπακού. Από στιγμή σε στιγμή θα περάσει μάλιστα από ιατρικές εξετάσεις.

Ανόρθωση και Καραμπάχ τα είχαν βρει εδώ και ημέρες, κι έτσι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής είναι πλέον τυπικού χαρακτήρα (υπογραφή συμβολαίων για 2+1 χρόνια κ.λπ.) και αναμένεται να διαρκέσουν άλλο ένα 24ωρο περίπου.

Η Ανόρθωση που δεν ήταν «ζεστή» για την παραμονή του, παραχωρεί τον πρώτο της σκόρερ με καθαρό κέρδος ένα ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ. Ζητούμενο, πλέον, στους κυανόλευκους είναι καλυφθεί αγωνιστικά το κενό του και ιδιαίτερα τα 17 τέρματα που σημείωσε στη λήξασα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ