aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δύο πέναλτι σε βάρος της Ανόρθωσης»

«Δύο πέναλτι σε βάρος της Ανόρθωσης»

Σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα με τον Άρη, ο Γιαννάκης Κυπριανίδης ισχυρίστηκε πως υπήρχαν δύο πέναλτι σε βάρος της Ανόρθωσης που δεν τα σφύριξε ο Μασιάς.

Μιλώντας χθες βράδυ στο Replay του ANT1, ο πρώην διαιτητής εξέφρασε την άποψη ότι στο 79’ δύο αμυντικοί της Ανόρθωσης «κτυπούν και ανατρέπουν παίκτη του Άρη που προσπαθούσε να σουτάρει».

Και ότι στο 80’ είδε «τράβηγμα και ανατροπή παίκτη του Άρη από τον Σιβού». Πριν τοποθετηθεί για τις πιο πάνω φάσεις ανέφερε πως ήταν και μακρινό το τηλεοπτικό πλάνο.

Ο Κυπριανίδης είπε επίσης ότι στο 35’ έγινε κράτημα στον Γκονσάλβες στην περιοχή και μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης. Σχολίασε πως σωστά ακυρώθηκε η αρχική διαιτητική απόφαση στο 19’ για πέναλτι σε πέσιμο του Καρλίτος στην περιοχή, ενώ χαρακτήρισε ορθά και τα δύο πέναλτι που έδωσε ο Μασιάς στην Ανόρθωση.

Ανέφερε ακόμα πως στο 59’ ο Βίκτορ έκανε φάουλ στον Μαραγκουδάκη αλλά εκτός περιοχής και έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ