aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔυο ντέρμπι «φωτιά»

Δυο ντέρμπι «φωτιά»

To παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα την τετράδα ΑΠΟΕΛ –N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα και το ντέρμπι στο Γήπεδο Δερύνειας Αναγέννηση Δερύνειας – Ανόρθωση ξεχωρίζουν στη σημερινή 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών (20:00). Η Ομόνοια, εξάλλου, παίζει στο «Σπύρος Κυπριανού» με την ΑΕ Καραβά και ο πρωτοπόρος Green Air Παφιακός υποδέχεται στο «Αφροδίτη» την Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π.

ΑΠΟΕΛ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σπουδαίο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης θα γίνει στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ν. Papas Group Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες παίζουν ένα ντέρμπι τετράδας και θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Ειδικά, για το ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται στην έδρα του, η νίκη είναι εκ των ουκ άνευ, αφού τυχόν αποτυχία δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια της τετράδας. Η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα που είναι στην 3η θέση ισόβαθμη με τη δεύτερη Ομόνοια με 14 βαθμούς θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από το ΑΠΟΕΛ και να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.- ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο Γήπεδο Δερύνειας όπου η Αναγέννηση που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και προέρχεται από μεγάλη νίκη με την Ομόνοια φιλοξενεί την εκπληκτική φέτος Ανόρθωση που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Οποιαδήποτε προγνωστικά σε αυτό το ντέρμπι που είναι τριπλής παραλλαγής δεν χωρούν. Mε βάση τον βαθμολογικό πίνακα οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ – Ε.Ν.Π.

Το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας στο «Αφροδίτη». Ο πρωτοπόρος Green Air Παφιακός μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Nikita Shvalev και την απόκτηση του Κουβανού Μiranda θέλει να συνεχίσει με νίκες. Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα με την έλευση του Νίκου Ρουμελιώτη και θα πάει στην Πάφο για να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση.

AE KΑΡΑΒΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Ομόνοια παρουσιάζεται το φαβορί, αλλά για τους «πράσινους» το παιχνίδι παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, υπό την έννοια ότι προέρχεται από δυο ήττες σε τρεις αγώνες από ΑΠΟΕΛ και Αναγέννηση Δερύνειας και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η ΑΕ Καραβά, που δεν είναι άσχημη ομάδα, θα επιδιώξει τουλάχιστον να κάνει την εμφάνιση του Α’ Γύρου απέναντι στην Ομόνοια, ενώ θα προσπαθήσει και για το κέρδος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7 αγώνες)

1. ΠΑΦΙΑΚΟΣ 20 – 8 17
2. ΟΜΟΝΟΙΑ 18 – 10 14
3. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 17 – 10 14
4. ΑΝΟΡΘΩΣΗ 17 – 11 14
5. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. 17 – 13 12
6. ΑΠΟΕΛ 11 – 14 10
7. Ε.Ν.Π 3 – 18 3
8. Α.Ε. ΚΑΡΑΒΑ 2 -21 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ