aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔυο φανερά και ένα κρυφό φλέρτ για τον Κβιλιτάια

Δυο φανερά και ένα κρυφό φλέρτ για τον Κβιλιτάια

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

H περίπτωση του Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι από αυτές που χρήζουν υπομονής για τις ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αυτή την ώρα η Γάνδη, που έχει τα δικαιώματά του, δεν βιάζεται να βγάλει τον Γεωργιανό για πώληση, αν και ήδη όπως έχει γραφτεί η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Προς το παρόν, ο βελγικός σύλλογος αξιώνει ποσό που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και όπως είναι φυσικό, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοιο ποσό από την Κύπρο.

Τακτική και υπομονή για τον Κβιλιτάια θα πρέπει να επιδείξουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες. Αυτό ισχύει τόσο  αυτές που έχουν ακουστεί όσο και άλλη μία που παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Γεωργιανού, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Φυσικά, με ένα άλλο πολύ σημαντικό ποσό θα πρέπει να καλυφτούν και οι ανάγκες του Κβιλιτάια. Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο, η Γάνδη κάλυπτε μέρος του μισθού του ποδοσφαιριστή και η Ανόρθωση το υπόλοιπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ