aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δύο ελληνικά μανατζερικά γραφεία θα πανηγυρίσουν στον τελικό κυπέλλου»

«Δύο ελληνικά μανατζερικά γραφεία θα πανηγυρίσουν στον τελικό κυπέλλου»

Ανεξάρτητα από την έκβαση του τελικού κυπέλλου Κύπρου, δύο μανατζερικά γραφεία πρόκειτα να πανηγυρίσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime.gr.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρονται τα δύο γραφεία «Kick Off», το οποίο εκπροσωπεί τους Νίκο Καλτσά (Ανόρθωση) και Ηρακλή Γαρουφαλιά (Ολυμπιακό), και το «BC Unique Football», που εκπροσωπεί τους Σπύρο Ρισβάνη (Ανόρθωση) και Δημήτρη Κωνσταντινίδη (Ολυμπιακό).

Γίνεται επίσης αναφορά και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των δύο φιναλίστ που εκπροσωπούνται από ελλαδικά γραφεία μάνατζερ (Γκαλίτσιος, Μανιάς, Μάντζης, Αγριμάκης, Καράδαης).

Το δημοσίευμα:

Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο Κύπρου; Ανόρθωση και Ολυμπιακός Λευκωσίας ήταν οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό και θα παλέψουν για το τρόπαιο.

Για τον νικητή εντός αγωνιστικού χώρου θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο. Κάποιοι, όμως, θα πανηγυρίσουν δεδομένα ανεξάρτητα από το ποιος θα πάρει στο φινάλε το Κύπελλο Κύπρου.

Αναφερόμαστε σε δύο ελληνικά μανατζερικά γραφεία που έχουν παίκτες και στις δύο ομάδες. Δημήτρης Τσιάτσιος και Γιώργος Ζαγοριανός της Kick Off είναι εκείνοι που έχουν τον Νίκο Καλτσά (Ανόρθωση) και τον Ηρακλή Γαρουφαλιά (Ολυμπιακός Λευκωσίας). Αμφότεροι ενδεκαδάτοι στις ομάδες τους.

Το άλλο είναι BC Unique Football των Μπρούνο Τσιρίλο και Χρήστου Δημητριάδη. Στο πελατολόγιό τους οι Σπύρος Ρισβάνης (Ανόρθωση) και Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Ολυμπιακός). Κοινό των δύο παικτών ότι πήγαν στην Κύπρο τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο και στις δύο ομάδες. Γιώργος Γκαλίτσιος (εκπροσωπείται από τον Γιάννη Μπιτζίδη) και Μιχάλης Μανιάς (εκπροσωπείται από τον Παύλο Τοπίδη) είναι οι υπόλοιποι της Ανόρθωσης, ενώ ο Ολυμπιακός έχει τον Βασίλη Μάντζη των Βασίλη Ρόβα και Γιάννη Σκοπελίτη. Στο ρόστερ υπάρχουν και οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Μιχάλης Αγριμάκης και Χρήστος Καράδαης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ