aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔυνατό τουρνουά για Ομόνοια και Ανόρθωση

Δυνατό τουρνουά για Ομόνοια και Ανόρθωση

Τα πρώτα τους δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσουν μέσω του πρώτου διεθνούς τουρνουά «2016 International Volleyball Tournament» η κυπελλοπρωταθλήτρια Ομόνοια και η Ανόρθωσις.

Οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν μέσω των αγώνων απέναντι σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Βοϊβοντίνα Νόβισαντ να δείξουν τα βήματα προόδου που κάνουν μέσα από την προετοιμασία τους. Οι δυο κόουτς Σάββας Σάββα (Ομόνοια) και Αντώνης Παπαδόπουλος (Ανόρθωσις) θα δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές που θα χρησιμοποιήσουν στους επίσημους αγώνες.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντώνης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε το τουρνουά πολύ δυνατό για την ομάδα του αφού θα κοντραριστεί απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, Βοϊβοντίνα και Ομόνοια.

Όπως είπε, «παρά το γεγονός πως προπονητικά δεν είναι ορθό τα πρώτα φιλικά να διεξάγονται απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους εντούτοις οι αγώνες αυτοί θα μας βοηθήσουν». Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «επικροτούμε την Ομοσπονδία γι’ αυτή την ενέργεια και θεωρούμε σίγουρη την επιτυχία του τουρνουά».

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι παίκτες: Γιάννης Κοντός, Μάριος Στρουγκάρεβιτς, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Ροντρίγκο Σόουζα (Βραζιλία),  Βλάντο Κνέζεβιτς, Γ. Μοσχοβάκης, Δημήτρης Πάντιτς, Αυγουστίνος Σαββίδης, Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Σκοτ Φάιφερ (ΗΠΑ), Κυριάκος Παρλάς, Γιάννης Ευδώρου, Μιχάλης Αθανασίου, Ανδρέας Σπύρου.

Η Ομόνοια προετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν και των πολύ σημαντικών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που την αναμένουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου, στις 14 Οκτωβρίου θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για το Σούπερ Καπ.

Ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε το τουρνουά πάρα πολύ χρήσιμο για την ομάδα έστω και εάν η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι «η ομάδα μας θα ήταν πιο έτοιμη εάν το τουρνουά διεξαγόταν σε μεταγενέστερο στάδιο, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και να επωφεληθούμε τη δυναμική του τουρνουά».

Το φετινό ρόστερ της Ομόνοιας έχει αλλαγές αφού  αποτελούν παρελθόν οι τρεις ξένοι Άλβες, Ρεϊνάλντο και Τούλιο, καθώς και ο λίμπερο Α. Αντωνίου. Οι πράσινοι απέκτησαν τον λίμπερο του Παφιακού Μαρίνο Παπαχριστοδούλου και τους Βραζιλιάνους Ροντρίγκο Λεάντρο και Αντριάνο Λαμπ.

Στο ρόστερ των πρασίνων συμπεριλαμβάνονται οι: Αχιλλέας Πετρακκίδης, Σωτήρης Πετρακκίδης, Άγγελος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Παφίτης, Δημήτρης Αποστόλου, Κυριάκος Αδάμου, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου, Κύπρος Καπνίσης, Ροντρίγκο Λεάντρο (Βραζιλία) και Αντριάνο Λαμπ (Βραζιλία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ