aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα…»

«Δώσε μου μια ευκαιρία ακόμα…»

Ο προβληματισμός σαφώς και είναι μεγάλος στην Ανόρθωση. Πολύ μεγάλος… Σε έξι αγωνιστικές η ομάδα της Αμμοχώστου μετράει μία μόνο νίκη (!), τέσσερις ισοπαλίες (όλες στην έδρα της) και μία ήττα. Απολογισμός τραγικότατος…

Ψες, ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης μαζί με τον συνεργάτη του στη διοίκηση Τάσο Ανδρέου, τα είπαν σε έντονο ύφος με τους Αντόνιο Πούτσε και Αλμπέρτο Μπενίτο στο χώρο των αποδυτηρίων. Τουλάχιστο αυτό διέρρευσε.

Μίλησε σε αυστηρό ύφος, όπως μας είπαν, όμως δεν ανέφερε ότι θα θέσει θέμα προπονητή ή τεχνικού διευθυντή. Σκοπεύει να συζητήσει με άλλα άτομα του Συμβουλίου ή και με τους Ισπανούς, σήμερα ή αύριο, με πιο καθαρό μυαλό.

Αυτό που απομένει είναι να φανεί εάν ο προβληματισμός οδηγήσει σε δραστικά μέτρα από τη διοίκηση ώστε η ομάδα να ορθοποδήσει το συντομότερο δυνατό. Το σίγουρο είναι πως η εμπιστοσύνη προς τους Ισπανούς έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό, ωστόσο ίσως δοθεί ακόμη μία ευκαιρία στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ