aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔιπλό πόστο στον Μπεζχάνι

Διπλό πόστο στον Μπεζχάνι

Η διοίκηση της Ανόρθωσης ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Βίκτορ Μπεζχάνι ως μέλος του προπονητικού τιμ της Α’ ομάδας και ως προπονητής της ομάδας νέων Κ-21.

Ο Μπεζχάνι εργάστηκε ως βοηθός προπονητής στην Εθνική Κ-19 της Κροατίας, στην Ακαδημία της Τβέντε Ολλανδίας και σε διάφορες ακαδημίες ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Εργάστηκε επίσης ως σκάουτερ στη Δυναμό Ζάγκρεμπ και στην Τβέντε.

Ο Μπεζχάνι θα είναι επίσης μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας συμμετέχοντας καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας. Η ομάδα νέων Κ-21 από σήμερα θα τελεί υπό την παρακολούθηση της πρώτης ομάδας. Κάτι που υλοποιείται τόσο με την συμφωνία με τον νέο προπονητή, αλλά και την μεταφορά της ομάδας Νέων Κ21 στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» για προπονήσεις για σχεδόν όλη την αγωνιστική περίοδο.

«Οι κινήσεις αυτές αποτελούν ακόμα ένα βήμα αναβάθμισης των Aκαδημιών μας και μέρος της εξαγγελίας για αξιοποίηση και προώθηση ποδοσφαιριστών από τις Aκαδημίες μας. Ήδη από φέτος, με την πρώτη ομάδα έχουν προαχθεί και προπονούνται οι ποδοσφαιριστές των Aκαδημιών μας Δημήτρης Δημητρίου, Στυλιανός Καλλένος, Μάριος Νικολάου και Θεόφιλος Θεοκλή», καταλήγει η ανακοίνωση της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ