aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔιπλό μετεγγραφικό κτύπημα με Ρομανούτι και Δημητρίου

Διπλό μετεγγραφικό κτύπημα με Ρομανούτι και Δημητρίου

Άλλους δύο πετοσφαιριστές ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ της Ανόρθωσης. Η «Κυρία» έκανε δικό της τον διεθνή Αργεντινό διαγώνιο Μπρούνο Ρομανούτι και τον Κύπριο κεντρικό Βασίλη Δημητρίου.

Η ανακοίνωση για Ρομανούτι: «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή Αργεντινό διαγώνιο Bruno Romanutti. Ο Romanutti αναμένεται στην Κύπρο ώστε να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον σύλλογο μας. Ο Romanutti γεννήθηκε στις 05-07-1989 στην πόλη Rosario της Αργεντινής, απ΄όπου ξεκίνησε την καριέρα του με την ομώνυμη ομάδα. Ακολούθησε μια μεγάλη καριέρα στις κορυφαίες ομάδες της Αργεντινής όπου το 2013 αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος διαγώνιος πετοσφαιριστής της  χρονιάς. Σαν επιστέγασμα αυτής της αναγνώρισης ο Romanutti αλλάζει Ήπειρο και κατηφορίζει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια όπου αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Πολωνία με τις ομάδες τις Onico Warsaw, Buskowianka Kielce, Untref Voléy, AZS Częstochowa».

Η ανακοίνωση για Δημητρίου: «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κεντρικό Βασίλη Δημητρίου. Ο Βασίλης με καταγωγή από Αμμόχωστο γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 01-06-1985. Αγωνίζεται σαν κεντρικός παίκτης και έχει ύψος 2,02. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας , Πάφο, Ανόρθωση ( 2014-2015 ) και ΑΠΟΕΛ ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Κύπρου. Η μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης εύχεται στον Βασίλη κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ