aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔιοίκηση ενότητας και συσπείρωσης

Διοίκηση ενότητας και συσπείρωσης

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι για τη νέα διοικητική δομή στην Ανόρθωση. Τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, που θα χειρίζεται τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα είναι ανανεωμένα σε πολύ ψηλό ποσοστό. Το σίγουρο είναι ότι ένας νέος άνεμος φυσά για τα καλά στο στρατόπεδο της «Κυρίας».

Το διοικητικό αδιέξοδο και η αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών έχει ευαισθητοποιήσει αρκετά στελέχη, μέλη προηγούμενων διοικήσεων, τα οποία απάντησαν θετικά στην πρόσκληση – πρόκληση και αναμένεται να συμμετάσχουν στα διοικητικά σχήματα. Όπως είναι γνωστό, επικεφαλής στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα είναι ο Χαράλαμπος Μανώλη, ενώ πρόεδρος στην Εταιρεία ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης.

Όσον αφορά στη νέα διοίκηση του Σωματείου, που θα παρουσιαστεί αύριο από τον Χαράλαμπο Μανώλη στη Γενική Συνέλευση, αποτελείται από έμπειρα στελέχη που μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορους τομείς. Τόσο στην προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών πόρων όσο και στην ομαλή λειτουργία των τμημάτων. Ίσως μάλιστα να αποτελεί και έκπληξη το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος του Σωματείου κατάφερε να συσπειρώσει τόσους πολλούς παλιούς και νέους παράγοντες.

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι στο πόστο του αναπληρωτή προέδρου θα είναι ένας αντιπρόεδρος σε προηγούμενες διοικήσεις, ο επιχειρηματίας Λοΐζος Λοΐζου. Στις αντιπροεδρίες θα είναι πιθανότητα οι επικεφαλής των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, οι Μάκης Κοντός (βόλεϊ ανδρών), Αδάμος Μοντάνιος (βόλεϊ γυναικών), Αντώνης Μικελλίδης (μπάσκετ) και Ανδρέας Παμπαλλής (φούτσαλ). Κάθε αγωνιστικό τμήμα αναμένεται να έχει δύο εκπροσώπους στη νέα διοίκηση του Σωματείου.

Ο Χαράλαμπος Μανώλη επιστράτευσε και κάποιους άλλους έμπειρους παράγοντες από προηγούμενες διοικήσεις, όπως οι Κώστας Γιωρκάτζιης και Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ενώ για εκτελεστικός σύμβουλος προορίζεται ο Τάσος Ανδρέου. Βάσει καταστατικού, ο πρόεδρος έχει δικαίωμα να ορίσει συμβούλους, θέσεις που αναμένεται να πάρουν οι Μάμας Πατέρας, Χρίστος Χατζηστεφάνου και Χρίστος Πατσαλίδης.

Εκτός απροόπτου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα συμμετέχουν, επίσης, οι Τάσος Αναστασιάδης, Μιχάλης Βασιλείου, Χρίστος Καράς, Πάμπος Χατζηπαναγής, Χρίστος Σαββίδης, Παναγιώτης Σαλαφόρης και Μάριος Μυλωνάς. Κάποιες τελευταίες «πινελιές» στον συνδυασμό Μανώλη αναμένεται να μπουν σήμερα και αύριο.

Όσον αφορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ο Χρίστος Πουλλαΐδης φέρεται έτοιμος να συμπληρώσει το «παζλ». Σήμερα επιστρέφει στην Κύπρο, θα έχει κάποιες επαφές και ανάλογα και με τις εξελίξεις στη Γενική Συνέλευση, θα πάρει τις αποφάσεις του για τους στενούς του συνεργάτες.

Πιστεύεται ότι ένας εξ αυτών θα είναι ο Θέμης Βιολάρης, ενώ ενδέχεται να είναι στο διοικητικό σχήμα και ο Γιώργος Κοσιής, ο οποίος συμμετείχε και στο πάνελ εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή. Ακούστηκαν, επίσης, χωρίς να επιβεβαιωθούν, τα ονόματα του Γιώργου Χατζηστεφάνου, ο οποίος ήταν μέλος και στο προηγούμενο Δ.Σ. της Εταιρείας, του Χαράλαμπου Χαραλάμπους και του Λουκά Λουκά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ