aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔημητρίου στον Active (107.4 & 102.5): «Είχα προτάσεις από Κύπρο, αλλά...»

Δημητρίου στον Active (107.4 & 102.5): «Είχα προτάσεις από Κύπρο, αλλά…»

Στον Active (107.4, 102.5) και στη εκπομπή «Τα πάντα όλα» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού μίλησε ο Στέλιος Δημητρίου ο οποίος αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στην Σεντ Μίρεν (Τσάμπιονσιπ Σκωτίας). Ο Δημητρίου ήταν στις ακαδημίες του Απόλλωνα, ενώ πέρασε και από την ομάδα της Δόξας.

Το αρχικό του σχόλιο: «Έχω ξαναφύγει για το εξωτερικό, ειδικά εδώ είναι ξεχωριστό το ποδόσφαιρο, είναι όπως πρέπει να το ζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Η πρόταση ήρθε και δεν δίστασα να έρθω στην Σκωτία. Δεν το σκέφτηκα, όταν έλυσα το συμβόλαιο που με την Δόξα, είχα προτάσεις από Κύπρο αλλά αγωνιστικά και οικονομικά ήταν καλύτερα να φύγω, μπορεί να είμαι στο Τσαμπιονσιπ, αλλά είναι μεγάλος σύλλογος με ιστορία και πολλή κόσμο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού στην Σκωτία: «Ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός, πιο γρήγορος, ήθελα χρόνο για να μπω στο κλίμα αλλά πιστεύω ότι αυτό το ποδόσφαιρο, το γρήγορο μου ταιριάζει και το απολαμβάνω, έχει περισσότερο θέαμα, αλλά χρειάστηκα περίπου 1 μήνα να προσαρμοστώ στο τρόπο παιχνιδιού. Δεν είναι χαμηλού επιπέδου, το αντίθετο. Το παρακολουθούν μεγάλα πρωταθλήματα. Η ομάδα έκανε 10 μετεγγραφές, άλλαξε η εικόνα, ήμασταν 13 πόντους μακριά όταν ήρθα και τώρα στο -1 με παιχνίδι λιγότερο. Είναι στο χέρι μας τώρα η πορεία του πρωταθλήματος».

Για την δική του απόδοση: «Σκόραρα 2 φορές με την Χιπέρνια, που είναι πρωτοπόρος, το Σάββατο επέστρεφα γιατί ήμουν εκτός για 2-3 παιχνίδια λόγω κάποιου μικροτραυματισμού, τώρα είμαι καλά, στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να δω το μέλλον μου. Το συμβόλαιο μου είναι μέχρι το Μάιο αλλά υπάρχει όψιον ανανέωσης αν παραμείνουμε και αν συμφωνήσουμε στους νέους όρους».

Για το αν γνωρίζουν εκεί το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Δεν γνωρίζουν εδώ πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα, το γνωρίζουν μέσω των πρόσφατων παρουσιών των κυπριακών ομάδων, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων. Παρακολουθούσαν τον Ίσμα και γνωρίζουν και την Ανόρθωση».

Το τελικό του σχόλιο: «Όπως στην Κύπρο έρχονται ξένοι και αναβαίνει το επίπεδο έτσι και οι Κύπριοι πρέπει να πάρουμε την απόφαση να φύγουμε και να μην μείνουμε στα σίγουρα. Για την καριέρα του κάθε ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ