aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔημιουργία τμήματος δρομέων Ανόρθωσης Αμμοχώστου

Δημιουργία τμήματος δρομέων Ανόρθωσης Αμμοχώστου

Τη δημιουργία νέου τμήματος με την επωνυμία τμήμα δρομέων Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοίνωσε η διοίκηση της βαρωσιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ανακοινώνει τη δημιουργία νέου τμήματος με την επωνυμία Τμήμα Δρομέων Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία και την πολύ σημαντική βοήθεια των Ανδρέα Σεργίου και Στέφανου Καραολή δημιουργείται το τμήμα δρομέων του Συλλόγου μας.

Ένα μικρό βιογραφικό για τον Ανδρέα Σεργίου, τον πρώτο (και επίσημα) δρομέα της Ανόρθωσης:

Ο Ανδρέας Σεργίου γεννήθηκε το 1982 στο Ακάκι της Λευκωσίας. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ελληνισμού Ακακίου και του Ροτσίδη Μάμμαρι, ομάδες στις οποίες διετέλεσε αρχηγός, πανηγυρίζοντας μάλιστα με τον Ροτσίδη δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα η Ανόρθωση, όντας πρόσφυγας από την Αμμόχωστο, με το έμβλημα της οποίας θα τρέξει στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο Μαραθώνιος είναι ένας θεσμός, ο οποίος αποτελεί πρόκληση για πολλούς δρομείς καθώς θεωρείται από τις πλέον πιο δύσκολες και επίπονες διαδρομές.

Θεωρείται ύψιστη τιμή για κάθε δρομέα ανά το παγκόσμιο να ακολουθήσει τη διαδρομή του Φιλιππίδη και να τερματίσει στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο. Από το 2015 και για τρίτη κατά σειρά χρονιά, ο 35χρονος Ανδρέας, λαμβάνει μέρος στο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με εξαίρετα αποτελέσματα για ερασιτέχνη δρομέα.

Ευχόμαστε στο δρομέα μας κάθε επιτυχία με το φοίνικα στο στήθος.

*Στον Ανδρέα παραχωρήθηκε επίσημο υλικό (ρουχισμός) της Ανόρθωσης και πλέον θα τρέχει ως δρομέας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

*Για περισσότερες λεπτομέρειες ή πληροφορίες σχετικά με το νέο Τμήμα Δρομέων Ανόρθωσις Αμμοχώστου και τυχόν εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:

Ανδρέα Στεργίου 99340686

Στέφανος Καραολής 99 886896».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ