aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔικηγόρος Ανόρθωσης: «Έχουμε ξεφύγει. Η απόφαση του ΚΟΑ, μας δικαιώνει…» (vid)

Δικηγόρος Ανόρθωσης: «Έχουμε ξεφύγει. Η απόφαση του ΚΟΑ, μας δικαιώνει…» (vid)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δικηγόρων της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα με τον Αθλητικό Δικαστή και μετά το τέλος ο Γιώργος Χριστοφίδης από πλευράς της ομάδας της Αμμοχώστου προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

Αναλυτικά: «Ο Αθλητικός Δικαστής μας κάλεσε εδώ για να θέσει ενώπιον μας τις νέες αποφάσεις του Δ.Σ. του ΚΟΑ που όλοι γνωρίζετε. Η απόφαση θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Εκείνο που μου επιτρέπεται να πω, θα πρέπει όλοι να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, διότι αντιλαμβάνομαι ότι εξαετίας του γεγονότος ότι το πάθος κυριεύει τη λογική, έχουμε ξεφύγει. Θα πρέπει να πρέπει να περιοριστούμε σε κόσμια πλαίσια. Η απόφαση του ΚΟΑ δικαιώνει τη θέση της δικής μας πλευράς, ότι η διαδικασία εξετράπη, θα έπρεπε να περιοριστεί στα όσα ο Αθλητικός Δικαστής και οι κανονισμοί επιβάλλουν και κατά συνέπεια οτιδήποτε άλλο έχει ληφθεί υπόψη στη διαδικασία, κατά τη δική μας γνώμη δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη από τον Αθλητικό Δικαστή».

Από ποιούς έχει ξεφύγει: «Η τοποθέτηση μου είναι ξεκάθαρη. Από τα πλαίσια που έχουν συγκεκριμένους κανόνες που πρέπει να εφαρμόζονται. Κατά συνέπεια, ότι άλλο γίνεται παρεμβαίνει σε αυτές τις διαδικασίες και δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ