aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔικαίωσε τον Απόλλωνα ο Βρυωνίδης, -6 στην Ανόρθωση

Δικαίωσε τον Απόλλωνα ο Βρυωνίδης, -6 στην Ανόρθωση

Αντικανονική έκρινε τη συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής μεταξύ Ανόρθωσης – Απόλλωνα ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ.

Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα για την απόφαση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για ακύρωση εξ υπαρχής του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα κατακύρωσε με σκορ 3-0 για την ομάδα της Λεμεσού την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: «Εξαφανισμένη» η Ανόρθωση από το βιογραφικό του Μιχαηλίδη στον ΚΟΑ!

Η Ανόρθωση χάνει τους τρεις βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο (θυμίζουμε πως είχε επικρατήσει με 1-0), ενώ της αφαιρέθηκαν και έξι βαθμοί για την αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Σκάνδαλο, Μιχαηλίδη παραιτήσου και περιορίσου στην Λεμεσό»

H απόφαση του Αθλητικού Δικαστή ήταν… μονόδρομος μετά και την απόφαση του ΚΟΑ να ακυρώσει εξ υπαρχής το δελτίο υγείας του Ουζόχο, o oποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη αναφορικά με την ένσταση του Απόλλωνα για το αγώνα του με την Ανόρθωση, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε να κάνει αποδεχτή την ένταση του Απόλλωνα, κατακυρώνοντας τον πιο πάνω αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του.

Στην Ανόρθωση επιβάλλεται επιπλέον αφαίρεση 6 βαθμών από την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

Στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και πρόστιμο».

Δείτε εδώ ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ