aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔιαπιστευτήρια μιας «Κυρίας»

Διαπιστευτήρια μιας «Κυρίας»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το καλύτερο δυνατό μπάσιμο στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει η Ανόρθωση. Σήμερα υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο ντέρμπι της Αμμόχωστου, που για μια ακόμη φορά γίνεται μακριά από την πόλη του Ευαγόρα, και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη παρά το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν (λόγω της αναβολής του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ). Ο λόγος είναι η γκρίνια που επικρατεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των κακών εμφανίσεων στα φιλικά και κάποιων νέων αποκτημάτων, που δεν έπεισαν ακόμα. Με ενδεχόμενο τρίποντο θα επέλθει η ηρεμία και θα αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς η προσπάθεια στον μαραθώνιο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αντόνιο Πούτσε προετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε. Ανέλυσε τα θετικά και τα αρνητικά της Νέας Σαλαμίνας και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν στο γήπεδο την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το γεγονός ότι θα έχει και αρκετό κόσμο στις κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι κάτι που αναμένεται να δώσει έξτρα κίνητρα στους παίκτες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, κάποιες εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός ο Σάντος και κεντρικοί αμυντικοί οι Καλδερόν και Αγιλάρ. Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Οικονομίδης και Ζοάο Βίκτορ, με τον Ράγιος να αναλαμβάνει ρόλο επιτελικού. Στο δεξί «φτερό» θα κινείται ο Καλό, στο αριστερό ο Ρίος και στην κορυφή ο Γκονσάλβες. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Υπάρχει, όμως, και το ενδεχόμενο να μην είναι έτοιμος ο Αγιλάρ και να μείνει εκτός πλάνου, ενώ ένα άλλο σενάριο θέλει στα άκρα τον Ράγιος, με τον Κριστομπάλ να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Μαρίνος Μήτρου ανέφερε με έμφαση για το αποψινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν θα πούμε μεγάλα λόγια. Χρειάζονται έργα, πράξεις και κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ