aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔιαφαίνεται και το τρίτο «όχι πρόεδρε»

Διαφαίνεται και το τρίτο «όχι πρόεδρε»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Κύπριος τεχνικός και πρώην βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης φέρεται να είναι πλέον αρνητικός στο να αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού προέδρου της Ανόρθωσης. Παρά το γεγονός ότι αρχικά τον δελέασε η πρόταση που του έγινε, όπως φαίνεται, οι δυο πλευρές δεν θα προχωρήσουν σε συμφωνία.

Μια απόφαση που βάζει ξανά πίεση στη διοίκηση της «Κυρίας» και στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη για να βγει προς τα έξω και να βρει επιτέλους τον κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει αυτή την πολύ σημαντική θέση για τον σύλλογο.

Λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό και μιας πολύωρης πτήσης, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης αναμένεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, εάν δεν το έχει ήδη πράξει αργά χθες, ώστε να συζητήσουν εκ νέου για το κεφάλαιο εκτελεστικός πρόεδρος. Για το οποίο θυμίζουμε ότι προηγήθηκε η αρνητική απάντηση του Χρίστου Μαραγκού και του Τζακ Αγγελίδη, στην πρόταση που τους είχε κάνει ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Ποιος θα είναι άραγε ο τέταρτος στη σειρά που θα προσεγγίσει η Ανόρθωση; Πρόκειται για ένα λεπτό θέμα, ενώ δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να ασκηθεί πίεση στον Ανδρέα Μιχαηλίδη για να σκεφτεί ξανά την πρόταση της Ανόρθωσης. Για την ώρα οι κυανόλευκοι είναι εκ νέου στο «τρέξιμο» και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να βρεθεί άλλο άτομο το οποίο θα είναι σε θέση να σηκώσει αυτό το βάρος.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης θέλει να προσλάβει εκτελεστικό πρόεδρο ώστε να αποφορτιστεί, να μη χρειάζεται να περνούν τα πάντα από το χέρι του, και παράλληλα να δουλέψει ο σύλλογος ακόμη πιο επαγγελματικά. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης υπολογίζεται από βδομάδας να επιστρέψει στην Κύπρο και αναμένεται να πάρει αποφάσεις για τα θέματα που εκκρεμούν και είναι σε προτεραιότητα για τον σύλλογο.

Επιδίωξη των κυανόλευκων είναι να κλείσει το θέμα του εκτελεστικού προέδρου πριν από τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας (22/6) και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να κινηθεί άμεσα ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει την Ανόρθωση και θα χρειαστεί να παρθούν σύντομα σημαντικές αποφάσεις.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ