aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν υπάρχει θέμα Τζιόλη στην «Κυρία»

Δεν υπάρχει θέμα Τζιόλη στην «Κυρία»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι δίχως αμφιβολία μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα ενδιέφερε κάθε μεγάλη ομάδα της Κύπρου. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι έχει προταθεί στην ομάδα της Αμμοχώστου, όμως η πιθανότητες να γίνει προσπάθεια απόκτησης του είναι ελάχιστες.

Ο κυριότερος λόγος έχει να κάνει με το οικονομικό, αφού οι απαιτήσεις του Ελλαδίτη μέσου είναι εκτός του μπάτζετ της ομάδας της Αμμοχώστου. «Είναι μια περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορη κάποια ομάδα, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου.

Στην Ανόρθωση μπορεί να έχουν διαθέσει ένα έξτρα κονδύλι για ενίσχυση, όμως δεν πρόκειται να το παρακάνουν και να προχωρήσουν σε επιπόλαιες κινήσεις. Θυμίζουμε ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης έχει δώσει περίπου 200.000 ευρώ επιπλέον στον Μπενίτο για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και με αυτά τα χρήματα καλείται να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ