aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν βλέπουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους;

Δεν βλέπουν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους;

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δεν μπορώ να ξέρω, ούτε να προβλέψω κατά πόσο η Ανόρθωση θα μπλεχθεί στις περιπέτειες της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά η συνολική της εικόνα είναι με μία λέξη αξιοθρήνητη. Πονάς τα μάτια σου να τη βλέπεις! Ένα σύνολο που φωνάζει δυνατά ότι είναι άρρωστο.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι όλοι όσοι στο στρατόπεδο της «Κυρίας» εμφανίζονται ως… γιατροί, σε όλα τα επίπεδα, αποδεικνύονται χειρότεροι από τους ασθενείς. Έχουμε συνηθίσει να λέμε και να ακούμε ότι «ο Ρόνι Λέβι είναι ο τελευταίος που ευθύνεται», αλλά αν προσμετρήσουμε και το γεγονός ότι όπου να ‘ναι συμπληρώνει δύο μήνες στον κυανόλευκο πάγκο, σύντομα θα αρχίσουν να τον πιάνουν τα σκάγια της ευθύνης. Απλούστατα διότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από την περίοδο που αφεντικό στον πάγκο ήταν ο Πούτσε.

Το εκπληκτικό με την Ανόρθωση είναι ότι είναι προβλέψιμη όσο καμιά άλλη ομάδα στο πρωτάθλημά μας. Στον δημιουργικό (τρόπος του λέγειν) τομέα όλα αρχίζουν και εξαντλούνται από τον Ράγιος, ενώ η αμυντική της λειτουργία μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεφτιλιστεί από το τίποτα. Στην κυριολεξία. Η χαρά της αντίπαλης ομάδας. Πέντε προσπάθειες για γκολ έκανε προχθές η Νέα Σαλαμίνα, δύο στον στόχο (!) και πήρε μία περήφανη νίκη με 2-1. Ιδιαίτερα στη φετινή περίοδο που ο Κόπριβετς ακολουθεί τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε ποσοστό λαθών, μπορεί να δεχθεί τέρμα από τη σέντρα.

Τα στοιχεία, για τα οποία ακόμη και η… επιστήμη υψώνει τα χέρια στην Ανόρθωση, είναι η δύναμη, η αντοχή και η ταχύτητα. Οι ποδοσφαιριστές της χάνουν τις μονομαχίες λες και αγωνίζονται σε ομάδα Grassroots και οι αντίπαλοι είναι ηλικίας 3-4 χρόνια μεγαλύτεροι. Αυτό που λέμε «δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους» δεν είναι σχήμα λόγου. Κι είναι άξιον απορίας για όλους τους «ανευθυνοϋπεύθυνους» στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Δεν βλέπουν ότι οι παίκτες τους δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους; Δεν βλέπουν ότι θέλουν γιατρειά; Αν όντως δεν το βλέπουν και «παραμυθιάζονται» μεταξύ τους, τότε το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι το έχει στο μυαλό ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του συλλόγου.

Υ.Γ.1: Πρέπει να είναι πολύ… μάγκες εκείνοι οι 80 κουκουλοφόροι οπαδοί της Ανόρθωσης που πήγαν κι έδειραν δύο οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας! Το ότι δεν τους έχει «μπαγλαρώσει» ακόμη η Αστυνομία είναι κατάντια για την κοινωνία μας.

Υ.Γ.2: Κατάντια, κύριε Νίκο Παπά, πρόεδρε της Καρμιώτισσας, είναι και τα στημένα και οι εγκληματικές διαιτησίες. Ο οποιοσδήποτε «διαχωρισμός» επιχειρηθεί είναι και άστοχος και επικίνδυνος. Αυτό έλειπε, δηλαδή, να υπάρχουν ομάδες που είχαν πέντε φακέλους στην περσινή περίοδο και άλλους τρεις στη φετινή και να σφυρίζουμε αδιάφοροι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ