aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν θα ρισκάρει ο Τιμούρ, μόνο οι απόλυτα έτοιμοι θα παίξουν

Δεν θα ρισκάρει ο Τιμούρ, μόνο οι απόλυτα έτοιμοι θα παίξουν

O Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν μπορεί να μην αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, αλλά μάλλον ο Τιμούρ Κετσπάγια πολύ δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Δόξα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να ρισκάρει τη συμμέτοχη του Αρμένιου δεξιού μπακ από τη στιγμή που ακολουθεί η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση με την Παρτίζαν στο ΓΣΠ την Πέμπτη (16/9) για την πρώτη αναμέτρηση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Μοναδική προϋπόθεση για να δώσει φανέλα βασικού στον Αμπαρτζουμιάν ο Κετσπάγια στο παιχνίδι του Μακαρείου είναι να διαπιστώσει η ιατρική ομάδα ότι είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Νίκος Κάλτσας είναι η πρώτη επιλογή για να πάρει τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ (ελάχιστες) πιθανότητες έχει και ο Παύλος Κορρέα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια περιμένει να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι παίκτες από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες για να ξεκινήσει να καταστρώνει το πλάνο του για την αναμέτρηση με την Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ