aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ Κύπρου«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συμπεριφέρεται σαν να είναι συνοικιακό σωματείο»

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συμπεριφέρεται σαν να είναι συνοικιακό σωματείο»

Eπίσημη ενημέρωση από το καλαθοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης:

“Ο αγώνας δρόμου για την εγγραφή όλων των παιδιών μας στα μητρώα της Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας και της έκδοσης πιστοποιητικών υγείας συνεχίζεται για να προλάβουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Η προσπάθεία που γίνεται από όλους, γόνεις, φίλους της ομάδας, τους προπονητές μας και την ηγεσία της ομάδας είναι συγκινητική. Δεν είναι εύκολο η εγγραφή και η συμπλήρωση αιτήσεων για 100+ παιδιά.

Η προσπάθεια όμως είναι συλλογική και μέσα από αυτή την διαδικασία ΕΜΕΙΣ έχουμε γίνει ήδη ΟΜΑΔΑ έστω και αν δεν παίξαμε ούτε ένα επίσημο παιχνίδι από το 1977!!

ΥΓ. Άσχετο με το πιο πάνω- Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συμπεριφέρεται στο πιο ιστορικό σωματείο της χώρας μας όσαν να είναι συνοικιακό σωματείο.Με όλο το σέβας προς τα συνοικιακά σωματεία που επιτελούν και αυτά το ρόλο τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ