aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν πάει πουθενά ο Κετσπάγια!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους ότι συνεχίζει στον πάγκο της Ενωσης.

Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό που ήταν βαρύ, άσχημο και κυρίως η εικόνα της ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να είναι ανταγωνιστική σε συνέχεια της κακής εμφάνισης με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Είναι λογικό, λοιπόν, να έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στην Ένωση και στους ανθρώπους που τρέχουν τα θέματά της στο ποδοσφαιρικό τμήμα… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr από νωρίς το πρωί οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Αλεχάνδρο ντε Μπαρτόλο συναντήθηκαν και μίλησαν για όλα όσα αφορούν στην ομάδα και τα πρόσωπά της!

Εννοείται πως η κουβέντα που γίνεται αφορά και στις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν άμεσα και την απόκτηση ενός φορ που είναι αποφασισμένη η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Γενάρη  (αν όχι και χαφ).

Ο Μαϊστόροβιτς έχει πιάσει ήδη δουλειά στο συγκεκριμένο θέμα και θα χει άμεσα ραντεβού με εκπροσώπους παικτών. Όταν λέμε άμεσα εννοούμε την εβδομάδα που διανύουμε αφού τα ραντεβού προγραμματίστηκαν προ ντέρμπι.

Ταυτόχρονα ο Καρίμ Ανσαριφάντ εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ όπως είχατε διαβάσει σχετικά στο gazzetta.gr και αποτελεί περίπτωση παίκτη που εξετάζει η Ένωση από το καλοκαίρι που μας πέρασε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ