aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν μετανιώνει, δήλωσε χαμογελαστός ο Αντάλ! (pic)

Δεν μετανιώνει, δήλωσε χαμογελαστός ο Αντάλ! (pic)

Ήρθε, υπέγραψε, φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με τη φανέλα της Ανόρθωσης, αλλά ποτέ δεν αγωνίστηκε με αυτήν. Ο λόγος για τον Λίβιου Αντάλ ο οποίος αν και είχε βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Ανόρθωση, εντούτοις η μετεγγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, μιας και τα έγγραφα δεν ήρθαν έγκαιρα από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής κάθε άλλο παρά μετανιωμένος είναι από τη μη υλοποίηση της μετεγγραφής του στην «Κυρία», όπως δήλωσε: «Ναι, είχα φτάσει πολύ κοντά στο να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ανόρθωση. Μάλιστα, υπέγραψα και τα χαρτιά της μετεγγραφής, όμως τα έγγραφα δεν ήρθαν έγκαιρα από τη Χάποελ. Στην Κύπρο η μετεγγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Ιανουαρίου, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα».

O… παρ’ ολίγον παίκτης της Ανόρθωσης, Λίβιου Αντάλ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η Κλουζ Ρουμανίας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των… σιδηροδρομικών, αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τα χαρτιά του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, που στάθηκε η αιτία να ναυαγήσει η μεταγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ