aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δεν με απασχολεί με Καμαρά. Όταν είχα τον Κολαούτι...»

«Δεν με απασχολεί με Καμαρά. Όταν είχα τον Κολαούτι…»

Προσγειωμένος για άλλο ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε ο Ρόνι Λέβι, αναφέροντας μετά την τέταρτη σερί νίκη της Ανόρθωσης πως ακόμη χρειάζεται βελτίωση για να μπορεί να αγωνίζεται ως ομάδα.

Αρχικά είπε: «Είχαμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο τον οποίον είδαμε την περασμένη εβδομάδα που ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Είμαι χαρούμενος για την υπομονή που δείξαμε μη επιτρέποντας στην Δόξα να απειλήσει ιδιαίτερα. Από την πλευρά μας είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήταν κρίσιμο το χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ αλλά επιμένω ότι χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να γίνουμε ομάδα. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του. Δεν βλέπω την βαθμολογία αλλά την προσπάθεια της ομάδας να κάνει κάτι καλό».

Για τον Πράνιτς: «Ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήσαμε να μη ρισκάρουμε. Δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα το δούμε καλύτερα αύριο».

Για το γεγονός πως ο Καμαρά δε σκοράρει: «Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να σκοράρεις από την αρχή, αλλά κάποιες φορές είναι δύσκολο. Όταν ήμουν στη Μακάμπι, είχα τον Κολαούτι, πήραμε πρωτάθλημα, αλλά σε έξι αγώνες δε σκόραρε. Όταν άρχισε, δε σταματούσε. Καμιά φορά είναι θέμα να έρθει το πρώτο γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ