aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δεν μας νοιάζει η απόφαση του εφετείου, αν κερδίσουμε είμαστε πρώτοι»

«Δεν μας νοιάζει η απόφαση του εφετείου, αν κερδίσουμε είμαστε πρώτοι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Active (107.4 & 102.5) «Τα Λέμε Όλα» και σχολίασε το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενώ τοποθετήθηκε και στο θέμα του Ενσούε.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι στον ΑΠΟΕΛ δεν ασχολούνται με την απόφαση του εφετείου, καθώς γνωρίζουν ότι αν κερδίσουν τον Απόλλωνα στο Τσίρειο θα εισέλθουν στα πλέι οφς στην πρώτη θέση.

Για τον Ενσούε ανέφερε: «Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε θα βγει η απόφαση για τον Ενσούε. Θα υπάρχει μια νέα αξιολόγηση των δεδομένων την Δευτέρα και θα αποφασίσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Βούρος προπονήθηκε κανονικά χθες (22/02) μένουν ακόμα δύο και αν τον θεωρήσει έτοιμο θα τον πάρει, αν τον θεωρήσει 99% έτοιμο δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα τον πάρει μαζί του»

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα υπογράμμισε: «Ανεξαρτήτως ποια είναι η απόφαση του εφετείου εμείς ξέρουμε ότι αν κερδίσουμε θα πάμε πρώτοι στα πλέι οφς. Είναι ψηλό το εμπόδιο, ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα κύπελλα τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας αλλά μπορούμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο».

Για τον κόσμο τόνισε: «Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι ότι η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο. Μπόρει να μας δώσει τη δύναμη και την ενέργεια του στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ