aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δεν μπορώ παρά να φύγω από την Κύπρο»

«Δεν μπορώ παρά να φύγω από την Κύπρο»

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της μετεγγραφής του Μάρκους Χόλγκερσον στην Άαλμποργκ ενόψει της νέας σεζόν, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός προέβη σε δηκλώσεις στην ιστοσελίδα «Sillyseason.se».

«Nιώθω πολύ καλά που έχω συμφωνήσει ήδη πού θα αγωνίζομαι στην Άαλμποργκ στη νέα σεζόν. Όταν ενδιαφέρεται για μένα μία τόσο ιστορική και επαγγελματική ομάδα, δεν μπορώ παρά να φύγω από την Κύπρο», είπε και συνέχισε:

«Τώρα δεν με απασχολεί το μετεγγραφικό παράθυρο, αλλά μπορώ να επικεντρωθώ πλήρως στην Ανόρθωση, με την οποία κυνηγούμε ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω του πρωταθλήματος».

«Ο Άλαν Γκάαρντε (σ.σ. ο τεχνικός διευθυντής της Άαλμποργκ), ήταν αυτός που έκανε την επαφή μαζί μου. Είχαμε μακράς διάρκειας και καλές συζητήσεις, όπου μου είπαν για το σύλλογο, τις συνθήκες, την οργάνωση και τους στόχους. Μάλιστα, μου έδωσε μία εικόνα από τις απαιτήσεις που έχουν από εμένα κι άλλους παίκτες που είδαν», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Έχουν κάνει μία μεγάλη έρευνα και παρότι είναι νωρίς δείχνουν ότι ήδη σκέφτονται και έχουν πλάνο για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ