aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν αποκλείεται να αδροπληρώσουν για τον «Ίσμα»

Δεν αποκλείεται να αδροπληρώσουν για τον «Ίσμα»

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δεν ξέρω αν ο Ίσμαελ Γκονσάλβες θα πάει τελικά στην Χαρτς, αλλά είναι ένας άνθρωπος που γουστάρει τις αλλαγές. Κι επειδή δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια (τον Ιούνιο θα κλείσει τα 26), μάλλον έχει δρόμο μπροστά του.

Το ωραίο με τον Ίσμα είναι ότι υπάρχουν ομάδες που ξοδεύουν για την πάρτη του. Η Ρίο Άβε πλήρωσε 400 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει πριν πέντε χρόνια και πώληση στην πώληση, δανεισμό στον δανεισμό έχει βγάλει τα τριπλάσια. Τον δάνεισε (με το αζημίωτο) στη Σεντ Μίρεν, στον ΑΠΟΕΛ, στη Βέροια, στην Ανόρθωση, τον πούλησε στην «Κυρία» έναντι 200 χιλιάδων ευρώ και με τη σειρά της η «Κυρία» τον πούλησε στην Αλ Ετιφάγκ έναντι 350 χιλιάδων ευρώ.

Ξαναήρθε στην Κύπρο και τους κυανόλευκους (δωρεάν) και τώρα οι Σκοτσέζοι της Χαρτς τον θέλουν σαν τρελοί. Και δεν αποκλείεται να αδροπληρώσουν. Ο Ίσμαελ Γκονσάλβες δεν είχε την εξέλιξη που ανέμεναν οι… κυνηγοί ταλέντων. Στα 18 του ενδιαφέρθηκαν οι σκάουτερ της Λίβερπουλ, κι όταν πήγε στη Σκοτία έλεγαν ότι είναι η «απάντηση στον Ντρογκμπά»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ